Vaša Korpa

NAČIN PLAĆANJA

NAČIN PLAĆANJA

Proizvode koje želite da poručite putem tepihmix.com internet prodavnice, možete platiti na više načina:

1. plaćanje pouzećem gotovinom prilikom preuzimanja pošiljke (Srbija)

2. platnim karticama tokom procesa kupovine na sajtu

3. plaćanje profakturom preko SEFa

PLAĆANJE POUZEĆEM

Prilikom preuzimanja pošiljke koju ste prethodno poručili putem našeg sajta tepihmix.com , plaćanje porudžbine se vrši isključivo  gotovinom u dinarskoj valuti na ruke kuriru, kurirske službe BEX,  koji Vam donosi pošiljku.

PLAĆANJE PLATNIM KARTICAMA

Plaćanje platnim karticama za online kupovinu se vrši u celokupnom iznosu.

Svoju narudžbinu možete platiti koristeći Visa,  MasterCard ili Maestro platnom karticom. Kartica mora biti odobrena od strane banke izdavaoca za online (Internet) plaćanje.

Plaćanje karticama je realizovano u saradnji sa AllSecure doo i bankom INTESA i obavlja se na bezbedan i sertifikovan način preko AllSecure Paymet Gateway-a, jednostavnim unosom podataka sa platne kartice.

Nakon što se unesu podaci o kartici i potvrdi plaćanje, banka autorizuje transakciju i time je porudžbina odobrena i ulazi u dalji proces pripreme za isporuku. Iznos će biti rezervisan na vašoj kartici (računu) i neće Vam biti raspoloživ za drugu namenu.

Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, AllSecure doo i BANKA INTESA. Transkacija će biti kompletirana i iznos skinut sa vašeg računa tek kada su proizvodi pripremljeni za transport i predati kurirskoj službi. U slučaju da se plaćanje ne kompletira, odnosno iznos se ne skine sa računa do isteka 14 dana od prihvatanja Vaše porudžbine, ta porudžbenica će biti otkazana i izbrisana. Nakon isteka roka od 14 dana , novac rezervisane na Vašem računu se oslobadjaju i biće Vam ponovo na raspolaganju. Nakon toga možete ponoviti istu ili novu porudžbinu, i izvršiti plaćanje vezano za njih.

Unos i provera podataka isključivo se obavljaju između korisnika kartice,  AllSecure doo i banke INTESA, a mi kao Internet trgovac nemamo uvid u  podatke koji se razmenjuju.

Plaćanje je moguće  isključivo u valuti RSD. Plaćanje je moguće platnim karticama domaćih i inostranih banaka. Kupac koji koristi uslugu online plaćanja karticama preko tepihmix.com e-shopa mora ispunjavati sledeće uslove:

1. Isporuka robe je moguća na teritoriji Republike Srbije, na adresi navedenoj u porudžbini.

2. Samo vlasnik platne kartice može izvršiti plaćanje.

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacije se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola, primenom najsavremenijih metoda tokenizacije osetljivih podataka, i u skladu sa PCI-DSS standardima. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni trgovcu.

3D Secure zaštita za sve trgovce i kupce – AllSecure Payment Gateway koristi najviše globalne standarde zaštite i privatnosti podataka. Svi trgovci koji koriste AllSecure Payment Gateway su automatski uključeni u 3D-Secure zaštitu, čime se kupcima garantuje bezbednost kupovine. Brojevi platnih kartica kupaca se ne čuvaju na sistemu trgovca a sami upis se štiti SSL enkripcijom podataka.

PCI DSS Standardi – AllSecure Payment Gateway se konstantno usaglašava sa svim zahtevima kartičarskih organizacija u cilju povećanja nivoa bezbednosti trgovaca i kupaca. Od 2005 godine do danas, bez prekida, sistem je sertifikovan kao PCI-DSS Level 1 što predstavlja najviši standard u industriji. PCI Data Security Standard (PCI-DSS) je norma koja definiše neophodne mere bezbednosti pri obradi, čuvanju i prenošenju osetljivih kartičarskih podataka. PCI Standardima se štite osetljivi podaci o korisniku kartice tokom celog procesa plaćanja: od momenta unosa podataka na prodajnom mestu trgovca, tokom komunikacija između trgovca i relevantnih banaka i kartičarskih organizacija, kao i kasnije čuvanje tih podataka.