Menu
Menu
Vaša Korpa

NAČIN PLAĆANJA

NAČIN PLAĆANJA

Proizvode koje želite da poručite putem tepihmix.com internet prodavnice, možete platiti na više načina:

1. plaćanje pouzećem gotovinom prilikom preuzimanja pošiljke (Srbija)

2. platnim karticama tokom procesa kupovine na sajtu

PLAĆANJE POUZEĆEM

Prilikom preuzimanja pošiljke koju ste prethodno poručili putem našeg sajta tepihmix.com , plaćanje porudžbine se vrši isključivo  gotovinom u dinarskoj valuti na ruke kuriru, kurirske službe BEX,  koji Vam donosi pošiljku.

PLAĆANJE PLATNIM KARTICAMA

Plaćanje platnim karticama za online kupovinu se vrši u celokupnom iznosu.

Svoju narudžbinu možete platiti koristeći Visa,  MasterCard ili Maestro platnom karticom. Kartica mora biti odobrena od strane banke izdavaoca za online (Internet) plaćanje.

Plaćanje karticama je realizovano u saradnji sa AllSecure doo i bankom INTESA i obavlja se na bezbedan i sertifikovan način preko AllSecure Paymet Gateway-a, jednostavnim unosom podataka sa platne kartice.

Nakon što se unesu podaci o kartici i potvrdi plaćanje, banka autorizuje transakciju i time je porudžbina odobrena i ulazi u dalji proces pripreme za isporuku. Iznos će biti rezervisan na vašoj kartici (računu) i neće Vam biti raspoloživ za drugu namenu.

Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, AllSecure doo i BANKA INTESA. Transkacija će biti kompletirana i iznos skinut sa vašeg računa tek kada su proizvodi pripremljeni za transport i predati kurirskoj službi. U slučaju da se plaćanje ne kompletira, odnosno iznos se ne skine sa računa do isteka 14 dana od prihvatanja Vaše porudžbine, ta porudžbenica će biti otkazana i izbrisana. Nakon isteka roka od 14 dana , novac rezervisane na Vašem računu se oslobadjaju i biće Vam ponovo na raspolaganju. Nakon toga možete ponoviti istu ili novu porudžbinu, i izvršiti plaćanje vezano za njih.

Unos i provera podataka isključivo se obavljaju između korisnika kartice,  AllSecure doo i banke INTESA, a mi kao Internet trgovac nemamo uvid u  podatke koji se razmenjuju.

Plaćanje je moguće  isključivo u valuti RSD. Plaćanje je moguće platnim karticama domaćih i inostranih banaka. Kupac koji koristi uslugu online plaćanja karticama preko tepihmix.com e-shopa mora ispunjavati sledeće uslove:

1. Isporuka robe je moguća na teritoriji Republike Srbije, na adresi navedenoj u porudžbini.

2. Samo vlasnik platne kartice može izvršiti plaćanje.

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacije se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola, primenom najsavremenijih metoda tokenizacije osetljivih podataka, i u skladu sa PCI-DSS standardima. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni trgovcu.

3D Secure zaštita za sve trgovce i kupce – AllSecure Payment Gateway koristi najviše globalne standarde zaštite i privatnosti podataka. Svi trgovci koji koriste AllSecure Payment Gateway su automatski uključeni u 3D-Secure zaštitu, čime se kupcima garantuje bezbednost kupovine. Brojevi platnih kartica kupaca se ne čuvaju na sistemu trgovca a sami upis se štiti SSL enkripcijom podataka.

PCI DSS Standardi – AllSecure Payment Gateway se konstantno usaglašava sa svim zahtevima kartičarskih organizacija u cilju povećanja nivoa bezbednosti trgovaca i kupaca. Od 2005 godine do danas, bez prekida, sistem je sertifikovan kao PCI-DSS Level 1 što predstavlja najviši standard u industriji. PCI Data Security Standard (PCI-DSS) je norma koja definiše neophodne mere bezbednosti pri obradi, čuvanju i prenošenju osetljivih kartičarskih podataka. PCI Standardima se štite osetljivi podaci o korisniku kartice tokom celog procesa plaćanja: od momenta unosa podataka na prodajnom mestu trgovca, tokom komunikacija između trgovca i relevantnih banaka i kartičarskih organizacija, kao i kasnije čuvanje tih podataka.