Vaša Korpa

Česta Pitanja

Da li se staze prodaju po našoj metraži?

izaberite širinu od ponudjene a to su 60 sm ili 80 sm

ispod polja širinu gde birate postoji kvadrat sa brojm 1 u njemu unosite dužinu u santimetrima

Primer 2 m duzine unosite 200


Koja je cena staze nije mi jasna ova cena na sajtu ?

Shodno tome da se staze seku po meri kupca cena staze je izrazena po 1 sm .


Kako poručiti tepih?

Izabrati dimenziju od ponudjenih i dodati u korpu pa nastaviti kupovinu ukoliko želite još neku drugu dimenziju tepiha ili staze.


Da li su slike realne?

Svi su tepisi slikani sa naše strane, postoji odstupanje u boji malu su svežliji nego na slikama. Ali uživo daleko lepši nego na slikama.


Kako šaljete?

Slanje naručene robe u on line prodavnici se šalje u roku od 48 do 72 h zavisnisti od stanja robe. Šaljemo brzom poštom plaćanje pouzećem . Cena dostave je 400 rsd, u slucaju akcija u tekucem mesecu dostava je besplata za odredjene kolekcije ili za celokupni asortiman u zavisnosti od trenutne akcije.


Nemam e mail kako da poručim?

Ukoliko nemate email adresu i niste u mogućnosti putem sajta poručiti šaljete nam sliku tepiha koji vas zanima ili staze i dimenzija na viber ili wacapp na broj 065 80 72 755


Ne odgovara mi želim povraćaj ili zamenu za veću dimenziju ?

Možete zameniti po prijemu tepiha najvise u roku od 24 h slanjem e maila na info@tepihmix.com

Ili naviber I wacappnabroj 065 80 72 755


Staza mi se ne uklapa:

Shodno da se staze seku po meri kupca nije moguća zamena izabranog proizvoda. Pa vas molimo da pre poručivanja izmerite I širinu I dužini . nakon poručivanja naknadne reklamacije ne uvažavamo .


Nije mi stigao tepih ili staza kome da se obratim

Tepih ili staza je poslata brzom potom bex expres pozivom njihovog call centra na broj 011 6555000 opcija 2 mozete dobiti informaciju gde se nalazi I kada ce vam isporuciti.


Odgovara mi odredjeno vreme dostave da me nazovu 30 min pre dostave

Dostava zavisi od brze pošte I vreme isporuke kao I vreme najave kada će vam isporučiti na koje mi ne možemo uticati. Ali možete pokušati sa njima da se dogovoriti oko isporuke ili da vam ostave u njihove magacine gde možete podići.


Tepih staza je ostećena prilikom dostave

Molimo vas ukoliko  se to desi da slikate šaljete nama sliku na broj 065 80 72 755 kao I da obavestite  brzu postu na email reklamacije@bex.rs Ili prijavom na 011 65555000 opcija 3.

ili ako odmah primetite oštećene odbijete preuzimanje

Poželjno je da reklamacija sadrži fotografije oštećenog paketa/proizvoda.